Velkommen til CANblau Aalborg

Konceptet hos os er enkelt. Du kan – som i Spanien – bestille en række forskellige tapas fra et enkelt menukort med afkrydsning. Derudover finder du en række af dagsaktuelle tapas til overkommelige priser. Vores gæster får derfor altid udleveret en bestillingsseddel, hvor der krydses af hvilke tapas man kan tænke sig (husk man kan altid bestille mere) Ta’ et kig på de sorte tavler på væggene, og se om dagens tapas kan friste – De findes på bestillingssedlen som ”dagens tapas nr. 1 -2 – 3 – 4” Dagens tapas er et udtryk for kokkens fantasi eller råvarer der var mulige på dagen. Vi anbefaler man vælger 3-4 tapas per person.

Der er også mulighed for at bestille CANblau tapas menu, som bringer dig /jer godt ud i krogene på et ægte spansk tapas kort. Her er tapas størrelserne tilpasset således man når hele menuen rundt. (CANblau tapas menu kan kun bestilles til hele bordet)

Tapas serveres i Spanien og hos os i ”heats” – først kommer de kolde tapas, oftest på samme tid. Derefter kommer de varme tapas, også her oftest på samme tid, og til sidst naturligvis dessert og kaffe. Har du særlige ønsker, skal du blot forhøre dig hos betjeningen.

Canblau Restaurant Glashuset Slagterbørsen Restaurant Tabu Ubat Veggie